Browse By

Anderledes rejsedestinationer du kan overveje

Mange kan nikke genkendende til, at rejse på sin vis er at leve. Det at bestille en flybillet og rejse til et andet land, handler om mere end bare at komme til et varmt vejr. Det handler om at komme langt væk fra landegrænsen, og opleve et fremmed steds kultur. Det er i hvert fald noget af det, som jeg synes er mest interessant ved at rejse. I virkeligheden er det vildt at tænke på, at man kan komme så langt væk, på så kort tid. I gamle dage var det helt utænkeligt, at rejse så store afstande på så kort tid. I dag finder man flybilletter, som er billigere end en kortere rejse med toget.

De fleste har prøvet at være på en klassisk charterrejse, hvor man kommer med fly til et bestemt hotel, typisk i Sydeuropa. Her er rejsen allerede lagt ud for en, og man skal kun bekymre sig om minimal planlægning. Når man kommer på et stort og dejligt hotel, som i realiteten har alt det man har brug for – mad, bar, pool og afslapning, så kan det knibe med at komme ud og se landet. Det er lidt en skam, hvis man egentlig er meget nysgerrigt anlagt, og gerne vil opleve kulturen, i landet man befinder sig i.

Hvis man er træt af den traditionelle charterrejse, og gerne vil prøve noget helt andet, så giver det god mening at lede efter en lidt anderledes rejsedestination. Ved at gøre dette, får man chancen for at opleve noget unikt. Det bliver ikke bare endnu en ferie, hvor ens primære formål er at få sol og varme. Nogle eksempler på lidt anderledes ferier man kan overveje at tage på, kunne være en roadtrip igennem USA, hvor man kan opleve vaskeægte amerikansk landevejskultur. Flere tusinde vælger også hvert år også at tage på interrail igennem Europa. Her har man mulighed for at rejse med tog fra land til land, og opleve de mange storslåede storbyer, som kontinentet har at byde på. En dag i Paris, den næste i London. Lad fantasien løbe frit, næste gang du planlægger din ferie.