Browse By

De Store fodboldturneringers tid

Det er forår, solen skinner, vejret er godt og græsset bliver hele tiden grønnere. Langsomt nærmer vi os sommeren, og langsomt nærmer vi os afslutningen på de store Europæiske fodboldturneringer. Det er nu det hele skal afgøres. Og lige efter det, ja så er der som end EM i fodbold.

Det er fantastisk at følge med i. Det er generelt en fantastisk tid. Vejret er godt og bolden ruller hver weekend. Og der er noget på spil.

Der er stadig spænding i både den Spanske og den Engelske liga. Selvom Barcelona og Leicester ligner to gode bud på vindere.

Men den største spænding finder vi med garanti i Champions League. I denne uge så vi de store favoritter fra Barcelona blive sendt ud af turneringen, og det vidner om, at alt kan ske. De fire sidste hold er nu Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Munchen og Manchester City.

Bayern München må være favoritter skarpt efterfulgt af Real Madrid, men vi må bestemt ikke undervurdere de to andre.

Situationen betyder samtidig, at der bliver mange fantastiske kampe rundt om i Europa. Både Manchester, München og Madrid byder på fodbold i verdensklasse indenfor den næste måneds tid. Og til sidst slår Milano dørene op for finalen i turneringen.

Det er altså nogle af Europas mest attraktive byer og nogle af Europas mest attraktive fodboldhold. Man kan dermed kombinere storbyferie og fodboldrejse. Så bliver det ikke meget bedre.

Det hele kan man få råd til med forbrugslån – det er nemt hurtigt og fleksibelt. Derudover så er det en god og sund finansieringsform. Faktisk er lånene blevet så gode, at de er fuldt ud konkurrencedygtige, når man sammenligner med de produkter der findes hos de mere traditionelle banker.

Derfor er det den perfekte måde at finansiere mindre forbrugsgoder som eksempelvis rejser og andre oplevelser.