Browse By

Drop opsparingen og køb på afbetaling

Når jeg skal gøre mig et større køb på eksempelvis møbler, så skal der altid meget overvejelse til inden jeg køber. Jeg skal sikre mig at det er det rigtige jeg køber og så skal jeg selvfølgelig sikre at jeg har pengene. Ofte så ender det med at jeg må spare sammen over længere tid, så købet fylder mindre i min økonomi. Dette er noget som rigtig mange mennesker gør. Men mange er ikke klar over, at det hos rigtig mange forhandlere er muligt at lave en afbetalingsordning ved ens køb. Dette betyder at man kan få sin vare med hjem med det samme, men sprede betalingen over længere tid. Det kan variere meget fra forhandler om afbetalingen skal være over 12, 24, eller flere måneder, og det er ligeledes en beslutning du også skal være med til at tage, alt efter hvad der passer bedst ind i din økonomi.

At gøre sine store køb på afbetaling gør, at købet ikke føles ligeså voldsomt på økonomien. Det kan tage hårdt på kontoen at hive mange tusinde kroner ud til et enkelt køb, og derfor er køb på afbetaling en stor lettelse at kende til. Denne måde at gøre sine køb på udbredes mere og mere, så hos rigtig mange forhandlere er det i dag muligt at få en afbetalingsordning. Selvom man har pengene på kontoen kan det alligevel være rart at sprede betalingen over længere tid. Går du derfor og pønser på at gøre dig et større køb, så skab dig gerne et overblik over hvilke forhandlere der tilbyder en afbetalingsordning. Hos mange forhandlere trækkes der ikke noget i rente, og dermed er denne betalingsform helt gratis.