Browse By

Hvad betyder det at have succes?

Det er jagten på succes som driver dagens unge danskere. I en tid hvor en universitetsuddannelse er noget de fleste vælger samt at eje dyre kvalitetsvarer og mærker er normaliteten, er der måske kommet et forvredet billede af hvad succes egentlig er. Succes er blevet lig med at blive et stort navn med en høj indkomst og så er det egentlig lige meget hvad man laver. Mange unge drives blot af målet om at tjene mange penge på den ene eller den anden måde.

Men succes er bare meget mere end det. Spørger du mig, er succes blevet et farligt ord som ikke længere anvendes i sin oprindelige mening. Succes er noget personligt og individuelt. Succes er noget der opnås ved at udrette noget og blive til noget. Måden hvorpå man når dertil, er meget forskellig, men succes for mig kendetegnet ved at man klarer sig godt men samtidig lever af noget man elsker. Mange unge vælger uddannelse efter løn og ikke hjerte. Dette valg fører da nogle mennesker til succes, men et liv med en karriere indenfor et felt man ikke brænder for, kan være svær at gøre til en succes.

Lever man af noget man brænder for og finder spændende, før det langt lettere at blive god til det og derved tjene gode penge på det. Lev livet efter dine drømme og din drivkraft, og du vil finde succes. Der er mange måder at opnå succes på, men oftest handler det bare om at blive inspireret. Find det der inspirer dig, sug den viden til dig du kan og bliv god til det. Om det er univesitet-vejen eller ej er fuldstændig lige meget, så længe du brænder for det. Du har ét liv så sørg for at tilbring tiden med noget du elsker. Det gør livet langt mere værdifuldt.