Browse By

Ikoniske tv-serier (Og hvor du finder dem)

Tv’et har for de fleste været en fast forankret del af deres opvækst. Størstedelen af danskere er vokset op med tv, om end i starten kun med få kanaler. Der gik dog ikke lang tid, før et bredere udsnit af befolkningen, fik flere kanaler at vælge imellem. I dag kan man se tv fra hele verden. Med en boks har man nu muligheden for at se fjernsyn på ens egne betingelser. Man kan spole i et program, starte det forfra eller optage det til senere.

De fleste har brugt rigtig mange timer foran fjernsynet. Her er man måske blevet forelsket i bestemte film eller serier. I halvfemserne kom en lang række ikoniske tv-serier frem, som rigtig mange stadig ser den dag i dag. De fleste kender til serien Friends, som i over to årtier har fanget seerenes opmærksomhed. Det bliver aldrig kedeligt at se den sjove serie, og derfor vælger mange kanaler ofte at gensende afsnit af denne ikoniske serie. The Simpsons, hvis første afsnit blev sendt i fjernsynet 1989, er en af de meste populære serier nogensinde, til at have rullet over skærmen. Tegneseriefamilien får stadig folk til at grine den dag i dag, og produktionen af nye afsnit er endnu ikke stoppet.

Lige meget om du foretrækker et afsnit South Park, eller du ønsker at gense den folkekære serie Matador, så har du fået let adgang til det hele i dag. Det er ikke længere nødvendigt at vente til at serien bliver genudsendt, før du atter kan se en af de ikoniske tv-serier som du elsker. Fjernsynets helt store konkurrenter, film-streamingtjenesterne såsom Netflix og HBO Nordic, giver adgang til tonsvis af film og serier, for et lille beløb om måneden. I stedet for at være tvunget til at se det som kommer i tv’et, så kan man med streaming på nettet selv sætte rammerne for hvad man ønsker at se.