Browse By

Sådan får du succes med online dating

Online dating bliver mere og mere populært. Singler fra hele landet tilmelder sig dagligt diverse datingmedier i deres søgning på underholdning, flirt og ikke mindst kærlighed. Men lige meget, hvad man søger, så kan det måske være svært at gennemskue, hvad der skal til før man får succes med internetdating.

Formålet med denne lille artikel er derfor at give nogle få tips og gode råd til, hvordan man bliver en god dater – startende på internettet. Der er ingen garanti for succes, da dating jo er meget individuelt, men måske kan man finde lidt inspiration.

Først og fremmest skal man have tålmodighed. Det tager tid at lære gamet. Man skal nok i kontakt med forskellige personer før man lige har lært de uskrevne regler.

Dernæst skal man forsøge at læse den person man gerne vil i kontakt med. Læs hvad de skriver om sig selv, og målret dit kontaktforsøg efter dette.

Man skal være anderledes uden at være mærkelig. Især hvis man er en mand, så skal man skille sig ud. Kvinde bliver hele tiden kontaktet på datingmedier, og de er somme tider nødt til at sortere lidt i deres svar. Derfor skal du skille dig ud fra mængden.

Skriv overfladisk uden at blive kedelig. Husk der skal være noget at snakke om, hvis i ender på en date. Derudover må du ikke være kedelig. Der skal være gang i samtalen. Du skal spørge ind og vise interesse uden at være desperat. Selvironi og små jokes om den anden person er altid godt.

Sidst men ikke mindst, så skal du huske at være dig selv. Det er vigtigt, at man kan stå inde for de ting man skriver. Hvis i skal mødes i virkeligheden må den anden person ikke have et helt forkert indtryk af dig. Man kan selvfølgelig sagtens være lidt ekstra kæk på skrift, men det må ikke tage overhånd. Den person der har skrevet skal også vær den person som møder op i virkelighedens verden.